tiistai 12. helmikuuta 2013

Työhuoneen ilme :)

Tältä työpisteeni siis nyt näyttää! Kovin moni asia ei entisestä muuttunut, paitsi tavaroiden järjestelyn suhteen.
Käytän työpistettäni niin korttien ja korujen kuin isojen ompelutöiden tekemiseen. Tämän takia pyrin pitämään suurimman osan pöytäpinnasta tyhjänä. Perustavarat täytyy kuitenkin pitää käden ulottuvilla.


Käsityö- ja askartelupisteen sisustus, käsityötuotteiden säilytys
 
 Kokeilin kynä ym. purkkieni tilalle koruja, mutta korut tarvitsevat jonkin muun säilytyspaikan. Sopiva naulakko ym. onkin nyt hakusessa :)Ikean tauluhyllyillä olen pitänyt vaihtuvaa "korttinäyttelyä". Esille laitan suosikkikorttini odottamaan myyntiä ja antamaan inspiraatiota. Pakkaan kaikki korttini sellofaanipusseihin kirjekuorien kanssa, jotta ne pysyisivät siisteinä.

Ylähyllyn lasipurkit odottavat vielä sisältöä ;).Kyniä, nappeja, helmiä....Työpöydän viereisessä hyllyssä säilytän, kaikkien kotimme mappien lisäksi, omia käsityökansioitani, ompelutavaralaatikoita sekä askartelun perusnippeleitä.
                            
 Työhuoneemme yhteydessä on myös vaatehuone, jossa voin säilyttää käsityötarvikkeitani. Paketointi-, huovutustarvikkeet sekä kankaat löytyvät sieltä. Samoin ompelukone ja saumuri sekä bigshot-laitteeni. Yksi laatikko on varattu valmiille korteilleni.

Yritän huomenna laittaa lisää kuvia, erityisesti vinkkejä säilytykseen! Huomiseen....3 kommenttia:

  1. Oi miten tyylikäs ja siisti työhuone. Tuolla kyllä kelpaa askarrella!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Puuhis, kun kommentoit! On kyllä ihanaa kun on työhuone tai oikeammin työpiste. Samassa huoneessa on nimittäin myös tietokone ja miehen työpiste sekä uusin tulokas: kuntopyörä(selän kuntouttamiseen) :)

    VastaaPoista
  3. Todella kaunis työhuone. Varmasti antaa lisäinspiraatiota käsitöihin kunnon tila!

    VastaaPoista