lauantai 9. maaliskuuta 2013

P*skarteluhaaste #178 - Raitaa tai ruutua

Tällä toisella kertaa idea korttiin syntyi melkein heti. En halunnut ihan perinteistä ruutu-/raitapaperia käyttää, vaan hieman leikitellä tuolla teemalla. Niinpä tein muutamia raitoja, ja tätä kautta myös ruutuja, teippejä ja nauhaa apuna käyttäen.


Lopputulokseen olen tyytyväinen. Erityisen tästä kortista tekee se, että sain askarrella sen hyvän ystäväni Minnan seurassa! Näitä naisten askarteluiltoja pitää pitää useamminkin :)

6 kommenttia:

 1. Kiva kun kävit blogissani, löysin tänne sinun sivuillesi:) Kauniita kortteja ja mikä ihana työpiste sinulla. Samantyylinen sisustusmaku kuin minulla. Kaunista sunnuntaipäivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen saanut työpisteeseeni vielä yhden työtason lisää, JEE. Nyt onnistuu ompelutyöt ja askartelut yhtä aikaa :)
   Kaunista sunnuntaipäivää myös sinulle!

   Poista
 2. Kiitos kommentista blogissani, sen kautta tänne tulinkin!:)(ja liityin het lukijaksikin:)..)
  Kaunis kortti ja mahtava idea:)
  Kyselit että onko minulla tiedot leimattuna kortin taakse.. eli on joo, ihan sellaisella itseladottavalla leimasimella, olen kyllä harkinnut ihan leiman teettämistä omilla tiedoilla, mutta sitten jos tiedot muuttuu, niin tuohon on helppo vaihtaa:)

  Aurinkoista maaliskuuta ja askarteluiloa!:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Mistä olet tuon itseladottavan hommannut? Olen nimittäin miettinyt oman leiman teettämistä, mutta jos tiedot tosiaan muuttuu..

  Aurinkoa ja kevätlintujen sirkutusta myös sinulle :)

  VastaaPoista