keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Paperilohikäärmeen synttärihaaste

Paperilohikäärme järjestää yksivuotissynttäreidensä kunniaksi bingohaasteen. Ja ehdin kuin ehdinkin vielä osallistua :). Palkintona olisi ihana Gelliplate! Kyseessä on gelatiinipainoalusta, jolle käytännössä levitetään akryylimaaleja ja telataan, kuvioidaan ja lopuksi painetaan paperi siihen päälle. Mahdollistaa siis monenlaisien taustojen ja koristepapereiden tekemisen. On ollut toiveena jo pitkään :).Mutta ruudukosta valitsin siis rivin siivet-kierrätysmateriaali-kohokuviointi. Siipi on leikattu bigshotilla askarteluhuovastan jämäpalasta. Huopapalan lisäksi kierrätysmateriaalina voidaan pitää "akryylipeili-levyn paloja, jotka jäivät eräästä toisesta projektista yli. Taustan mustat korostukset on kohokuvioitu mustalla hienojakoisella jauheella embossauskynää hyödyntäen! Kivasti korostaa painokuvaa. Ja myös itse turkoosi kartonkin painokuvineen on toisesta projektista jäänyt mallikappale, joka sekin pääsi uusiokäyttöön.


Oli erittäin vaikea kuvata korttia niin, että peilipinta pääsisi oikeuksiinsa, eikä toisaalta peilaisi mitä sattuu ;). Teksti on lisätty korttiin hyödyntämällä Brotherin labelmakeriä ja läpinäkyvää nauhaa.Tässä viimeisessä kuvassa tulee hyvin esille peilipinta kortin alaosassa. Tuo kivaa ulottuvuutta.

Ihanaa, että olen tällä viikolla löytänyt aikaa jo toiseen haastekorttiin! Jospa tästä nyt pääsisi taas askarteluihin käsiksi :). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti