keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Liitutaulutarrasta stanssaten

Tervehdys!

Pitkän aikaa haaveiltuani, löysin vihdoin Tiimarista suht edullisesti liitutaulutarraa. Aikaisemmin tein pojan huoneeseen siitä Liitutaulun kehyksiin ja tällä kertaa oli vuorossa työhuone. Ideana oli saada muutamiin laatikoihin ym. nimilaput. En halunnut mitää ihan perusjuttua, joten keksin käyttää Bigshottiani.Valitsin ihanan pitsimäisen stanssin ja eikun hommiin :)


 Ajoin Bigshotista läpi noin neljään kertaan, että varmasti leikkaa kunnolla molempien pintojen läpi (liitutaulutarra ja valkoinen taustapaperi). Seuraava vaihe olikin aikaavievin, nimittäin pikkuosien irroittelu tuolta väleistä! Ja kun tarrasta kyse, monet liimautuivat käsiin kiinni :) Liimasin tarrat laatikoihin hieman reunojen yli ja leikkasin ylimenevät pois. Tässä Tiimarin tarrassa ei ole mikään huippuhuvä pito, mutta tarvittaessa voi puikkoliimalla lisätä tehoa.Liitujen sijaan kirjoitin Teippitarhasta tilaamallani liitutaulukynällä, joka on vesiliukoinen. Todella kätevä!
Saa siistiä jälkeä :)


Tässä vielä muutama kuva laatikoista paikoillaan. 


Ja enhän minä näihin malttanut lopettaa ;). Nyt löytyy nimilappuja muualtakin työhuoneesta :D

Ja vielä kuva työhuoneestani kesken ompelu- ja korttiaskarteluprojektien. Pöytätilaa ottaisin mieluusti vieläkin lisää, sitä kun ei ikinä tunnu olevan liikaa :)