sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Eteinen
Lupasin laittaa vielä kuvia muutamista uudistuksista, mitä olen kotona tähän mennessä saanut aikaan! Sisustuskriisini jatkuu! Kaipaan romanttisen tyylin sijaan jotain erilaista. Värejä, metallia, puuta ja yksinkertaisia kuvioita. Ja koska rahaa ei juuri ole, tämä uudistus täytyy tehdä askel askeleelta pikkuhiljaa. Ja tietysti mahdollisimman paljon itse tehden :)

Joten tässä kuvia eteisestä...
Eteisessä meillä on peilikaappi ja sitten tämä säilytyspenkki. Seinällä on milloin mitäkin. Vuodenajan ja mieltymysteni mukaan hieman aina muuntelen sitä. Nyt sain tarpeekseni romanttisesta tyylistä ja luovuin suurimmasta osasta kynttilälyhtyjä! Halusin jättää jäljelle vain isoimmat ja ihanimmat :). En meinaa kuitenkaan luopua kynttilöistä ;), joten hankintalistalla on isoja, kauniita lyhtyjä. Pienen sievän sijaan isompia ja selkeämpiä esineitä.

Viime aikoina eteisessä on ollut lyhtyjen seurana vain tuo HOME-naulakko. Talvella seurana oli lehtikuusen oksista itse tehty kranssi. Mutta kun oli aika ottaa se pois, en löytänyt tilalle mitään kivaa :(.
Alun perin ajattelin laittaa eteisen seinälle kangaspäällysteisen muistitaulun, mutta kokeiltuani sitä parin päivän ajan huomasin ettei se toiminut! Alle olisi tarvittu paikka kynille ja post-it lapuille ym., joten muistitaulu siirtyikin toiseen paikkaan (tästä myöhemmin :)). Ja taas oli ongelmana tyhjä seinä! Toisaalta muistitaulun siirtyessa toiseen paikkaan, sen alta täytyi ottaa ihana pikku peili pois..

HOME-kyltti sai alaosaansa hieman turkoosia maalia, sopiakseen paremmin muistitauluun, joten tarvitsin jotain täydentämään väriskaalaa.Peili ja kyltti saivat seurakseen toisen vanhoista lyhdyistä, joka tosin sai hieman vaaleansiniturkoosia maalia yllensä :) I Like <3 Asetelmaa täydentää vielä pojan ihana kesähattu :) Ja koska kodin täytyy näyttää kodilta, en poistanut pojan aurinkolaseja naulakosta ennen kuvausta. Ne tuovat kuvaan aitoa elämää...Tosin sitä kuvaa en meinaa laittaa tähän, jossa koko penkki on täynnä tavaroita, jotka odottavat joko vientiä lajitteluun, varastoon tai kaappiin ;)


Kunhan vain löytäisin vielä sopivaa kangasta, tekisin penkille tyynyn! Vinkatkaapas mistä saisi ihania sisustuskankaita!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti