lauantai 28. syyskuuta 2013

P*skarteluhaaste #202 - Bingo


Pitkästä aikaa ehdin osallistumaan p*skarteluhaasteeseen. Kesä meni hujauksessa ja nyt viime ajat sisustusprojektit ovat vieneet kaiken vapaa-ajan :). Haasteessa oli aiheena bingoruudukko. Valitsin rivikseni

siksak - tarrat - harmaa

   


"Joulukorttitehtaani" on jo pystyssä, joten päätin tehdä tähänkin haasteeseen joulukortin :). Siksakkia löytyy kartongista sekä yhdestä tarrasta. Kuusikulmiot ovat kaikki tarroja, ja käytin kortissa myös tarrojen "reunat". Eli kun olin irroittanut tarran, jäljelle jäi tyhjä tarra-arkki. Päätin hyödyntää arkin muutkin osat ja leikkasin irroitetun tarran ympäriltä reunaa kuusikulmion muotoon. (ymmärsitteköhän ;), älyttömän vaikea selittää)
Harmaata väriä löytyykin sitten korttipohjasta, jonka embossasin. Kohonneet osat käsittelin valkoisella musteella ja lisäsin reunoille hieman kimalleliimaa :)

Hirvi-koriste löytyi Leimailutaivas -tapahtumasta ja tykkään siitä mielettömästi!! Juuri jotain tällaista hankin joulukorttejani varten! Päälle lisäsin vielä muutamia puolihelmiä ilmettä antamaan.

Mitäs pidätte? Olisin todella kiitollinen kommenteista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti