perjantai 9. elokuuta 2013

Kaulakorujen säilytys

Muistatte varmaan kun heinäkuussa kirjoitin jutun Viestintäkeskuksestamme. Maalilla ja kankaalla tuunattu korkkitaulu toimitti muistitaulun virkaa, tosin ulkonäkö oli hieman muuttunut. Samalla tekniikalla käsiteltyä korkkitaulua voi käyttää myös muilla tavoilla!

Itse tarvitsin kunnollisen säilytystilan kaulakoruilleni. Mietin pitkään miten säilyttäisin ne järkevästi ja niin etteivät ne vie turhaa tilaa. Silloin keksin kiinnittää korkkitaulun vaatekaappini seinään. Samalla kun tuunasin korkkitaulun eteiseen, päätin kaunistaa myös korutauluni :). Tekniikasta voit lukea lisää täältä.Kokeilin aluksi kiinnittää taulun kylpyhuoneeseemme. Lisäsin sinne myös rannekoruni kauniiseen kulhoon. Huomasin kuitenkin ennen pitkää, ettei tämä toiminut. Tarvitsin koruni sinne, missä vaatteenikin olivat; eli takaisin vaatekaapin seinään :). Itsetehtyjä koruja alkaa jo olla niin monta, että pian pitääkin tehdä jo toinen taulu, jotta saan kaikki mahtumaan! Tosin jokin hieman hillitympikuvioinen kangas voisi olla parempi, jotta korut pääsisivät oikeuksiinsa. Nyt ne hieman hukkuvat kankaan kuvioihin.Kunhan pääsen tuumasta toimeen ja löydän sopivan kankaan, lupaan päivittää tilannetta teillekin :)
Nyt vaan korkkitaulujen kimppuun! Mitä te muuten olette tehneet vanhoista tai uusista korkkitauluista, minkälaisia ideoita teillä on ollut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti