sunnuntai 18. elokuuta 2013

Koru kaulaan


Pitkästä aikaa taas olen innostunut koruilusta! Ihanaa :). Kesälomareissulle otin mukaani helmipusseja ja muita tarvikkeita, aikomuksena löytää taas inspiraatio korujen maailmaan. Ja löytyihän se ;). Lomalla tuli tehtyä monenlaista, vähemmän onnistuneita ja sitten myös nappisuorituksia. 

Tähän koruun ihastuin itse. Siksi se pääsikin kuvaukseen tämän "kaulan" ympärille :DKorussa olen käyttänyt pääasiassa vanhoista koruista kerättyjä osia. Lisänä oikeastaan vain muutama lasihelmi ja se on siinä. Kaikki muu tosiaan entisistä omista ja äitini koruista! Kierrättäminen kannattaa.

Mukana siis lasihelmiä (turkoosi,vaalea vedenvihreä, vihreälaikukas ja vihreäturkoosi), vanhoista korviksista korulinkkejä, ketjua, "kolikkoja" ja metallipallo.Ja koska itselläni on toispuolinen hiusmalli ja muutenkin pidän epäsymmetrisistä koruista ym. päärin tehdä vain yhden korvakorun kaulakorun seuraksi :)Joten ei kuin korulaatikolle kaivelemaan, mistä saisi materiaalit seuraavaan projektiin :)

Tällä hetkellä meillä on meneillään vielä poikamme huoneen ilmeen päivitys. Toivottavasti pian saan esitellä "uutta" ison pojan huonetta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti