keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Kermaviilipurkin uusi elämä

Miettiessäni tässä eräänä päivänä hyviä säilytystapoja pikkukoristeille, jäin miettimään kaupan karkkilaatikoita. Ne ovat käteviä, kun niistä näkee sisälle, mutta toisaalta liian isoja pikkutavaroille. Mikä voisi olla parempi. Ja vastaus törmäsi minuun aukaistuani jääkaapin seuraavan kerran: kannellinen kermaviilipurkki! :DSopivan pieni, kansi ja vieläpä läpinäkyvä kansi. Mutta ulkoasu ei muuten ole mikään kovin miellyttävä...joten ei kun päällystämään! Sprayvärikin voisi olla yksi ratkaisu. Minä päätin kuitenkin kaivaa sprayliimani ja ostamani tapettirullan esiin :)Sain tehdä kauan töitä, ennen kuin sain piirrettyä sopivan kaavan purkin sivua varten :D, mutta jokainen epäonnistunut yritys vei kohti onnistumista! Ja tässä lopputulos!
Pyörällisen laatikostoni alin laatikko on juuri sopivan korkuinen näille purkeille. Ja heti laatikon aukaistua näkee mitä kussakin purkissa on! Kätevää, eikö? 


Kavereiden avulla olen saanut kasvatettua purkkivarastoani jo hieman :). Totesin samalla, että myös soikeat tuorejuustopurkit ovat mainioita tähän tarkoitukseen! Joten, ei kun keräilemään...
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti