tiistai 11. kesäkuuta 2013


Tässä vihdoin Koukussa kortteihin -haasteeseen tekemäni kortit! Eipä tässä kestänytkään kovin kauaa.. ;)

Mutta siis..Tekniikkakympin tarkoitushan oli innoittaa kokeilemaan kymmentä uutta (ainakin minulle) tekniikkaa. Lisätietoa ja hyviä ohjevideoita löytää helposti googlettamalla kyseisen tekniikan "nimi".


Tekniikka1: Palapeli resist
Tähän ensimmäiseen korttiin olen tyytyväinen. Linnut erottuvat juuri ja juuri kauniisti taustasta.

Tekniikka2: Valepatina
Tämän toisen tekniikan kanssa oli hankaluuksia. Patinoidut jutut eivät ole olleet minun juttuni, enkä oikein vieläkään osaa niitä käyttää. Tein monta erilaista versiota, ja lopulta valitsin tämän erikoisuutensa takia!

Tekniikka3: Kolmoisleimaus
 Kolmoisleimaus on tekniikkana helppo ja näyttävä. Tätä tekniikka käytän yhä :) Tässä kortissa ihastusta herätti tuo tekstilappu narun alla sekä leimasimen yhteys vauvateemaan!

Tekniikka4: Ressattu Akryylimaali
Tämä neljäs tekniikka oli koko kisan vaikein, minulle! En meinannut saada sitä onnistumaan, en sitten millään :(. Kaikki kokeilut olivat jollain tapaa epäonnistuneita, paperi repeili, maali ei lähtenyt hiomalla pois jne. Onneksi sitkeys palkittiin ja sain vihdoin edes siedettävän taustan aikaiseksi!


Tekniikka5: Blurred vision watercolouring
Kisassa oli mukana kaksi salamahaastetta, joissa kortin piti valmistua tiettyyn päivään mennessä. Tämä oli ensimmäinen salama. Ja lopputulokseen olen tyytyväinen, sillä tein kortin todella kiireellä!

Tekniikka6: Poltettu batiikki
Tämä tekniikka on ihana, joskin tuotti päänvaivaa haasteen aikana ;). Tulen varmasti käyttämään jatkossakin!
Tekniikka7: Kollaasileimaus
Kollaasileimaus on tekniikkana periaatteessa helppo, leimailla eri leimoilla, osittain päällekkäin. Se syntyykö tuloksena sopusointuinen asetelma, onkin jo vaativaa! Mielestäni sain tähän korttiin luotua tietynlaisen tunnelman ja siitä olen innoissani :). Tämä onkin lempparini <3

Tekniikka8: Valepellava
Tähän korttiin puolestani en ole kovin tyytyväinen. Tämä oli kisan toinen salamahaaste, eikä minulla ollut aikaa hioa tekniikkaa. Tausta ei juuri kuvasta erotu, mutta pellavaiselta se läheltä katsottuna näyttää. Sain kuitenkin uuden idean korttia tehdessä; leimata teksti nauhaan. Onnistui suht hyvin, ei levinnyt väri juuri ollenkaan :).
Tekniikka9: Glossy resist
 Tätä tekniikka olen tietämättäni käyttänyt osittain. Kokonaisuutena kortti ei ole onnistunein. Tausta "häiritsee" liikaa, eikä käytetty tekniikka ole pääosassa.

Tekniikka10: Ressattu liima
Tämä viimeinen kortti syntyi melko helposti. Sain heti ajatuksen ja päätin lähteä sitä toteuttamaan. Kokonaisuus toimii mielestäni hyvin.

Tällainen setti siis tällä kertaa! Olen ylpeä, että sain kaikki kortit tehtyä ja tekniikat opeteltua, vaikka joissain joutuikin tekemään useita kokeiluja :). Tietyllä tavalla koen kehittyneeni tämän prosessin aikana todella paljon! Täytyypä käydä kurkkimassa taas noita Koukussa kortteihin -sivuston vanhoja Tekniikkakymppejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti