tiistai 18. kesäkuuta 2013

Työhuoneen päivitetty ilme

Esittelin työtilaani jo aiemmin. Paljon on kuitenkin ehtinyt jo muuttua :). Hankin yhden pöydän lisää, jotta ompelutyön ohella voin kortteilla ja koruilla - Ja jättää kaiken huoletta odottamaan.
 Paperit ovat saanet oman paikkansa pienestä hyllyköstä, joka käännetty sivuttain. 
Pöydällä säilytän tärkeimmät ja käytetyimmät tarvikkeet: sakset, kynät, liimat ja pikku roskakorin ;).Teipit ja nauhat ovat saaneet omat laatikkonsa. Myös tussit ja värikynät löytyvät nyt helposti omista kupeistaan. Kauneimmat leimasimet olen laittanut esille yhdellä tauluhyllylle.Pöydällä olevassa laatikostossa on säilytetty milloin mitäkin. Nyt naulat, ruuvit, patterit ja sulakkeet saivat väistyä ompeöutarvikkeiden tieltä! Tämä on juuri sopivan kokoinen säilyttämään tärkeimmät välineet ja tarvikkeet. Kankaat säilytän viereisessä vaatehuoneessa ja saumurin langat ja tukikankaat ym. ovat löytäneet paikkansa yhdestä puisesta laatikosta ylähyllyllä.Pöydän alla olevan laatikoston lisäksi minulla on tämä pyörällinen ihanuus :). Päälle mahtuu sopivasti Bigshot-tarvikkeineen ja sisälle askartelutarvikkeitani. Erilaiset paperit, korttipohjat, musteet ja maalit, kuvioleikkurit ym. löytyvät kätevästi. Laatikot ovat matalia, joten turhaa tyhjää tilaa ei juurikaan jää. Toisessa laatikostossa ovat koruilutarvikkeet, keskeneräiset askartelutyöt ja poikani askartelutarvikket (tussit, kynät, paperit) sekä kaikenlaista sälää, jota voimme yhdessä hyödyntää askarrellessamme :). Eilen syntyi vanukaspurkista ja styrox-munasta pitkäkorvainen jänis ;)

Tässä vielä näkymä omalta työpöydältäni huoneen toiseen päätyyn, jossa tietokoneemme ja miehen työpiste. Ja vaatehuoneemme, jossa säilytetään tällä hetkellä kausiulkoiluvaatteet, joulu- ja pääsiäiskoristeet, muistot, laukut, lehdet jne. Sekä kankaat, ompelukone ja saumuri, puikot, valmiit kortit ja korut. Myös vieraille on hylly ja tankotilaa varattuna :). Muutaman vuoden päästä tästä huoneesta tulee luultavasti poikamme huone, jolloin vaatehuone saa ihan uuden käyttötarkoituksen ja näiden laatikoiden täytyy löytää uusi paikka..APUA ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti